Onze top 3 rommelmarkten tijdens Koningsdag

Rommelmarkten, wij zijn er dol op! Helemaal wanneer deze oranje gekleurd zijn. Wil je echt iets unieks scoren, wees er dan vroeg bij. De mooiste schatten scoor je toch echt vroeg in de ochtend. Wij delen graag onze top 3 met jullie.


1. Rommelmarkt in Hillegersberg op de Breedveldsingel.

We weten allemaal dat Hillegersberg niet de armste wijk van Rotterdam is, de kans dat je hier wat waardevols scoort is groot. Wie weet zijn de bewoners hun interieur aan het veranderen, en verkopen zij wat van hun designmeubelen tijdens Koningsdag. Ook wanneer je niets scoort, is een wandeling door deze chique buurt zeker de moeite waard.

Breedveldsingel, Hillegersberg. Rommelmarkt open van 09:00 – 12:00.


2. Rommelmarkt op de Nieuwe Binnenweg.

De rommelmarkt op de Nieuwe Binnenweg, is een van de drukstbezochte markten van Rotterdam. Je moet er vroeg bij zijn, want de meeste verzamelaren struinen hier al vroeg in de ochtend. Aan het einde van de ochtend, begint het feestpubliek zich ook naar de Binnenweg te begeven, en kan het nogal druk worden.

Nieuwe Binnenweg, ten hoogte van het Wester Paviljoen, open van +/- 07:30 - 16:00.


3. Rommelmarkten door het centrum van Rotterdam

Door de flinken verbouwing aan de Coolsingel momenteel, zijn er minder markten dit jaar, dan voorgaande jaren. De Rommelmarkten bevinden zich dit jaar o.a.op het Grotekerkplein, Westersingel, Van Oldenbarneveltstraat en Westersingel.

Open van 08:00 - 16:00.


Oudstijl

Zwaanshals 494

Rotterdam

E-mail:

Info@oudstijl.nl

Open:

Donderdag 11:00 - 16:00

Vrijdag         12:00 - 17:00

Zaterdag      11:00 - 17:00

Volg ons op:

  • Facebook
  • Instagram