Vintage shop Rotterdam Oudstijl.JPG

KOPEN & BETALEN

Online

Als u een product wenst te kopen,  dan kunt u per e-mail contact met ons op nemen. U ontvangt van ons een factuur, die u per bankoverschrijving kunt voldoen.

 

Winkel

In onze winkel kunt u pinnen of contant betalen. I.v.m. het corona virus geven wij de voorkeur aan pinnen.

 

BTW

Wij verkopen margegoederen, bij margeartikelen wordt er geen BTW vermeld op de factuur. De BTW is dus niet aftrekbaar.

BEZORGEN & OPHALEN

Binnen Nederland

Bezorgen binnen Nederland gebeurt door o.a. ons persoonlijk, onze eigen koeriers, of via het bedrijf Brenger. Bezorgen is standaard op de begane grond, tenzij anders overeengekomen. Bezorgkosten zijn afhankelijk van het meubel en de afstand. U kunt vrijblijvend een prijsopvraag opvragen per e-mail.

Buiten Nederland

Bezorging buiten Nederland is mogelijk via verschillende kanalen. Bij interesse van bezorgen en versturen naar het buitenland vragen wij om contact met ons op te nemen.

 

Ophalen:

U kunt uw aankoop ook ophalen in onze winkel of loods, dit kunt u aangeven bij uw bestelling. Ophalen binnen 5 werkdagen tenzij anders overeengekomen.

 

Levertermijn:

Wij bezorgen en verzenden alles binnen 10 werkdagen tenzij anders overeengekomen. Zodra u een bestelling heeft gedaan wordt er contact met u opgenomen om een bezorg of ophaal afspraak te maken.

RESERVEREN & RETOURNEREN

Reserveren

Het reserveren van een product is mogelijk voor een tijdsduur van 3 dagen. Het product wordt alleen gereserveerd wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen.

 

Retourneren

Alleen online aankopen mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden. U dient dit vooraf per email aan ons te melden. Let wel op dat retourneren op eigen kosten is. U bent zelfverantwoordelijk voor de kosten van het retourneren.

CONTACT US

Iedere zaterdag geopend van 11-17 uur.

Doordeweeks zijn wij op afspraak geopend.

Zwaanshals 494, 3035 KS Rotterdam

  • Instagram
_SAM3711.JPG